Water Balls

Sjov på vandet med skøre bolde

Water balls - gå på vandet bolde

Har du overvejet hvordan det er at kunne gå på vandet uden at blive våd? Det kan du prøve nu. Water balls er hamrende skægge store bolde.

Hvordan foregår det?

Du kommer ind i en stor bold med en diameter på onkring 2 m. Så lukker vi lynlåsen når du er inde i bolden, og så er det bare om at lave skægge fantastiske tricks på vandet.

Du kan fx løbe rundt som en hamster, kaste dig rundt eller du kan også ligge helt stille og nyde udsigten og vandoplevelsen.

Team building på vandets overflade

Dyp Dine Arrangementer i Sjov med Waterballs

Giv dine begivenheder et skud af sjov og leg med Waterballs – den ultimative oplevelse inden for team building og underholdning. Skab uforglemmelige øjeblikke, mens du balancerer på vandet i disse gigantiske, gennemsigtige bobler. Prøv fx og se om du kan lave bølger når du er kommet ind i boblen – det er mega sjovt.

Hvordan spiller du Waterballs
Du og dine kolleger eller venner er indhyllet i store, gennemsigtige bobler, der flyder på vandets overflade som levende vandbobler. Målet er simpelt – prøv at bevæge dig rundt, udfordre hinanden og undgå at rulle i vandet. Det er et muntert og udfordrende spil, der kombinerer latter og leg med en god dosis vandaktivitet.

Antal personer og pladsbehov
Waterballs er lige så alsidige som de er sjove. Fra små teams til store grupper kan vi tilpasse arrangementet, så det passer til dine behov. En typisk vandbobleaktivitet inkluderer normalt 5-10 deltagere ad gangen.

Pladsen, du behøver, er også fleksibel. En swimmingpool, en sø eller endda et stort indendørs bassin er perfekt til at lade dine kolleger flyde på vandet og styrke deres sammenhold.

Fordelene ved Waterballs til Team Building

Brug af Waterballs kræver teamwork og kommunikation, hvilket styrker båndene mellem deltagerne. Uanset alder eller færdigheder er glæden ved at flyde på vandet i en gigantisk boble uimodståelig. Vi lover dig, at dine deltagere vil tale om denne unikke oplevelse længe efter arrangementet er slut. Uanset om det er et firmaarrangement, privat arrangement eller en teambuilding-dag, kan Waterballs tilpasses til at imødekomme dine specifikke krav.

Water balls vandbolde

Vandbolde leg på vandet

Når du prøver Water balls, så er der altid 2 bolde på vandet samtidigt, så I kan konkurrere mod hinanden. Kommer du med alle dine venner, så får I alle naturligvis lov at prøve en tur i boldene på vandet. Boldene er bundet fast til reb, og de er 100% vandtætte. Du har almindeligt tøj på inde i boldene. En tur varer ca. 10 min og der er luft i boldene til 40 minutters aktivitet.

waterballs vandsjov

Grin på livet løs

Vær’ opmærksom på

waterballs Priser

Har du selv vandet, kan du leje waterballs inkl. pumpe for:
1 stk. pr. dag for 800 kr. 
2 stk. pr. dag for 1400 kr.

Ved længere tids leje, kontakt os for pris.

waterballs leje