bumper balls

Bumper balls fodboldkamp

fodbold med bolde på kroppen

Bumper Balls skal anvendes på græs og ikke på asfalt, grus eller sand, da det kan ødelægge udstyret. Aktiviteten er mest velegnet til store arealer, hvor der er plads til at alle deltagerne kan slå sig løs. Inden konkurrencernes begyndelse, vil de professionelle instruktører instruere jer og hjælpe jer med at skabe en sjov aktivitet omkring de oppustelige bolde. Når aktiviteten er slut, vil instruktørerne ligeledes sørge for oprydning og afhentning af udstyret.

Book bumper balls

Sjov leg med Oppustelige bolde

Slip dit indre legebarn løs og prøv de sjove Bumper Balls.

Pakket ind i en gigantisk oppustelig luftbold, hvor kun benene er frie, kan I prøve kræfter med de forskellige aktiviteter, som Bumper Balls egner sig til. Spil eksempelvis bumper fodbold hvor det gælder om at bumpe ind i hinanden og vælte modstanderne omkuld. Udstyret vil blive bragt ud til en lokation, som I selv vælger.

Bumper Balls udlejning

Lej Bumper Balls som en underholdende aktivitet til jeres næste arrangement. Her er I garanteret grin og sved på panden.

bumper balls er hamrende skæg fodbold

Leder du efter det sjove event til børnefødselsdagen eller til årets firmafest, så er Bumper Balls en aktivitet der får rystet folk godt sammen, og får de store grin hurtigt frem.  Bumper Balls er store oppustelige skægge bolde, hvor kun dine ben stikker ud, og de kan benyttes til mange forskellige events til næsten alle aldersgrupper.

praktisk info om de store kugler

Vær’ opmærksom på

bumper balls Priser

8 bolde, inkl. transport på Sjælland, mål, bold og instruktør

1 timer 2500 kr. 
2 timer 3500 kr. 

Ved mere end 8 personer dannes der hold, og spilles turnering.

leje af bumper balls

Vil du/I kun leje boldene inkl. elektrisk pumpe er prisen:
250 kr. pr. stk. pr. dag

Vil I have det leveret/afhentet er transporten i København og omegn 400 kr. Øvrige 700 kr.

Kan også afhentes og afleveres på vores adresse. Dermed spares fragten.

Vi har booket Kopenhagen Group for 3. år i træk til vores sommerfest med Bumper Balls og fodboldturnering. Alle morer sig vildt og det er nogle gode timers motion og skægt samvær.
Lars
IT Chef
se alle vores aktiviteter

Få humøret i top med sjov leg

book bumper balls