Lej en Cocktailbar

lej telte, musikanlæg, skumkanon, bord/bænke sæt, øl anlæg, slush ice. popcorn m.m. til festen

Lej en Cocktailbar til festen

Cocktailbar

Står du og skal holde et bryllup, konfirmation, firmafest eller andet, så kan du leje denne Tuk Tuk til dit næste event.

Vi bruger udelukkende produkter fra Original Tender.

Om Original Tender
Original Tender: Klassiske cocktails på ingen tid og med den originale smag.
Hos Original Tender blander vi vores evner og erfaring med kvalitetsprodukter for at levere favorit-cocktails på den nemmest mulige måde.
Vores mål er at servere cocktails af højeste kvalitet og med samme smagsoplevelse, som hvis du bestilte dem på en cocktailbar med en professionel bartender bag disken.

Original Tender produceres uden e-numre, men ved hjælp af naturlige konserveringsmidler. Dette giver et sympatisk produkt med rene smage.
Idéen til Original Tender opstod på baggrund af de manglende muligheder i forhold til alkoholholdige drikke af høj kvalitet, som hurtigt skal kunne serveres på for eksempel festivaler, til koncerter og events. Men i virkeligheden også for at give restauranter, caféer og andre steder uden professionelle bartendere en mulighed for alligevel at kunne servere friske, velsmagende cocktails for deres gæster.

Til private arrangementer er Original Tender også den perfekte løsning, da de klassiske cocktails på flaske pludselig giver dig en mulighed for at spare både tid og penge, hvis du vil servere noget helt særligt for dine gæster.
Du kan bestille Original Tender i plastik- eller glasflasker, hvilket gør det perfekt til enhver lejlighed, ligesom Original Tender tilbyder noget til enhver smag. Hvad enten du er til den søde, stærke, friske, syrlige eller mørke slags. Fælles for alle varianter er den høje kvalitet og den originale smag.

Smage:
Cosmopolitan
Passionade
Dark & Stormy
Appletini
Whisky Sour
Espresso Martini
Mojito
Gin Smash
Rhubard Smash

Priser Fustager:
20 liter valgfri smag
Pris 2395 kr. Ex. moms.

Ved større arrangement samt leje af evt. rullebar, Tuk Tuk m.m. 
Ring for pris.

Livet er mest sjovt når du lejer

Står du og mangler god underholdning, så lejer vi forskelligt udstyr ud til fester, bryllupper, konfirmationer og havefester.

Kontakt os, vi kan stort set skaffe alt.