Rodeotyr

Skal du udfordre dine venner, om hvem der kan sidde længst på den

Rodeotyr - udlejning

Skal du lave noget sjovt til dit næste arrangement, så skal du leje Rodeotyren, som er sjovt til både byfesten, kræmmermarkedet, fødselsdagen eller firmafesten.

Alle kan være med, og den betjenes nemt af jer. Rodeotyren er en sjov aktivitet der får smilet frem når den prøver og kaste dig rundt og af, medmindre du er super sej, snedig og stædig, så du holder godt fast og vinder over tyren i sidste ende.

Hvem er stærkest? Dig eller tyren?

Rodeo tyren er iøvrigt mange timers god underholdning.

lej en rodeotyr - sjælland

Rodeotyren er et kæmpe hit hver eneste gang, og kan benyttes af alle i alle aldre.

Børn elsker at lege og kæmpe mod den vilde og mega sjove tyr der ihærdigt prøver og smide dem af hele tiden. Rodeo tyren er en af vores favoritter og et kæmpe tilløbsstykke for både børn og voksne.

Sæt dig godt klar og hold fast

Børn elsker den sjove rodeotyr

Sættes op lynhurtigt, og så er I klar til at have det sjovt.

Er du konkurrence-minded, elsker sjov og bliver nemt bidt af at kæmpe for at blive længst tid på rodeotyren og dermed slå alle de andre? Tør du konkurrere mod dine venner og kollegaer på den flabede rodeotyr der vil gøre alt for at smide dig af?

Prøv den sjove rodeotyr til firmafesten, julefrokosten, brylluppet, sommerfesten gymnasiefesten, festivalen eller loppemarekdet. 

Lej en rodetyr, popcornmaskine, bumper balls, fedtmulesko, lasergames eller telt, musikanlæg, borde/bænke, ølanlæg og foodtrucks, så du får en fantastisk totaloplevelse alle sent glemmer.

årets mest rundtossede rodeo event

Grin på livet løs

rodeotyr udlejning på sjælland

Rodeotyr priser

Leje pris pr. dag 4000 kr. 
Leje pris i længere tid, kontakt os for pris

Alle priser er ex. levering og opsætning
Leje pris pr. dag gælder 24 timer

Rodeotyr leje