Minigolf

Sjov mingolf for alle

minigolf

Minigolf er skøn og sjov underholdning for hele familien og alle størrelser, også de små der nemt kan være med. Minigolf kan benyttes som underholdning for hele familien til fester, når kontoret og kollegaerne vil have en sjov fredag eftermiddag, en sommerfest eller du blot vil underholde dine gæster til en havefest. 

book minigolf

Hvor lang tid tager 18 huller minigolf?

En gruppe på 3-4 personer vil være ca. 1-1.5 timer om at spille minigolfbanens 9 huller. Spiller du med børn kan det godt tage lidt længere tid, så de synes det er sjovt. De skyder måske oftere ud af banen og skal bruge flere skud end de voksne. Spiller du 9 hullers banen 2x så er de 18 huller ca. 2-3 timer.

Hvor mange skud har man i minigolf?

Du har 6 slag til at få bolden i hul pr. bane, lykkes det ikke, noteres du for 7 slag og du er færdig på banen. 

Hvordan spiller man minigolf?

Minigolf spilleregler er at få bolden i hul med så få skud som muligt. Den af jer der har brugt færrest skud efter alle 9 baner er spillet, har vundet. Derudover har du max 6 skud/bane. Bolden skal ligge i “Tee-Off” området når du starter en ny bane. Hvis du skyder bolden ud af banen inden du er kommet forbi “tee-off” området, skal du starte i “tee-off” området igen. Hvis du derimod skyder bolden ud af banen efter “tee-off” området, skal du placere bolden på banen ca. 20 cm inde på banen, der hvor den forlod banen. VINDEREN er den med færrest point.

Hvor gammel skal man være for at spille minigolf?

Alle kan spille vores minigolfbaner, selv børn på 5 år synes det er sjovt. Familier synes det er hyggeligt at spille med ungerne til fødselsdage og fester.

Hvordan bliver man god til minigolf?

Det handler i bund og grund om at øve dig igen og igen ligesom ved andre sportsgrene. Stå med fødderne med en naturlig afstand mellem dem. Når du har prøvet det nogle gange finder du hurtigt rytmen, og så gælder det om at øve slagene indtil de sidder lige i skabet.

praktisk info

Vær’ opmærksom på

minigolf Priser

Pris pr. døgn: 4000 kr. inkl. transport på Sjælland (Danmarks billigste)

Vedr. Transport til Fyn & Jylland, kontakt for pris.

Lej det fra fredag til søndag pris 6000 kr. For længere leje, kontakt os for god pris.

Vi har udvalgt 9 minigolfbaner til din næste fest eller arrangement. Banerne er nøje udvalgt, så de er sjov, udfordrende og for alle.

Vores minigolf-baner er meget populære og bruges til både private fødselsdagsfester, firmafester, julefrokoster, reception, åbent hus, bryllup m.f.

Der medfølger:

  • Golfkøller
  • Minigolf-bolde
  • Scoreboard
  • Kuglepenne

book minigolf