promillebriller

Blinde vinkler og skøre veje

Promillebriller

Tag promillebriller på og du vil have svært ved at afstandsvurdere og din førlighed forsvinder. Med promillebriller kan I give aktiviteter et sjovt tvist, da alle spillere vil være udfordret og have svært ved at ramme bolden, målet eller ved at klare forhindringsbanen.
Promillebriller er sjove til polteraften, firmafesten eller hvis du søger en sjov fyraftens aktivitet med vennegruppen.

Lej pakker med promillebriller og Bumper Balls

bløde Gummibriller

Brillerne er designet af blød gummi for at øge sikkerheden og produceret som en skibrille. Vi tilbyder at I kan kombinere promillebriller med bumper balls, men det er også muligt at leje en kombipakke. Kontakt os og hør mere om denne løsning.

hvem sparker flest huller i luften

Prøv forskellige aktiviteter med promillebriller

Spil fodbold iført promillebriller, og du vil føle dig beruset, som hvis du havde en promille på 0,6-0,8. Forsøg at drible gennem en forhindringsbane eller se hvem der er bedst til at kaste forskellige ting og I vil opleve hvor svært det er eksempelvis at ramme bolden rent, når man har sløret syn eller dobbeltsyn. Det er både sjovt selv at opleve, men utrolig underholdende at se hvordan ens holdkammerater eller modstandere sparker huller i luften eller snubler.

Kun fantasien sætter grænser

Promillefodbold, hockey eller høvdingebold

Vi laver en fodboldturnering, hvor I kan være op til 8 spillere på banen af gangen. Vi spillere med udskiftere hvis I er flere end 8. Istedet for fodbold kan I også spille enten hockey, høvdingebold, løbe om kap, stafet eller andre sjove aktiviteter iført promillebriller.

praktisk info

Lej de skøre promillebriller

Pris pr. stk. 150 kr.
12 stk. på lager
Kan sendes med fragt til merpris

book promillebriller