gigant sko

Gigantiske sjove klodsede sko

Lej Store klodsede Fedtmulesko

Med disse gigant sko, får du en sjov og anderledes aktivitet.

Skoene kan bruges til fodbold kamp, stafet, eller mange andre sportsgrene hvor I vil have en sjov afslutning på året.

Skoene spændes fast om jeres ben, og nu kan kampen begynde.

Skæg underholdning med fodboldkamp

Skægge Gigant sko på fødderne

lej gigant sko også kaldet fedtmulesko

Træd ind i en verden af gigantisk sjov med vores Fedtmulesko udlejning! Uanset om du er stor eller lille, ung eller gammel, vil vores gigantiske sko bringe smil, latter og en sund dosis konkurrence til både store og små teams samt private fester.

Med de store sko på fødderne starter kampen om balance og sejr. Vores Fedtmulesko udlejning er den ultimative måde at udfordre dine venner, kolleger eller familiemedlemmer på en legende og unik måde. 

Hvem kan balancere bedst, løbe hurtigst og krydse målstregen som den sande mester?

Men det handler ikke kun om konkurrence – vores Fedtmulesko udlejning er også en fantastisk måde at styrke samarbejdet på. Holdene kan konkurrere i løb, hop og sjove udfordringer, der vil styrke båndene og skabe uforglemmelige minder. Uanset om det er en firmafest, en fødselsdagsfest eller en familieudflugt, vil vores Fedtmulesko udlejning tilføje den perfekte mængde latter og energi.

Vores udlejning inkluderer alt, hvad der er nødvendigt for en fantastisk oplevelse. De gigantiske sko, det nødvendige udstyr og målene – vi sørger for, at alt er klar til en dag fyldt med sjov. Så hvis du er klar til at slippe din indre konkurrencegen løs, tage de gigantiske sko på og opleve en dag, der vil få lattermusklerne i gang, så er vores Fedtmulesko udlejning det perfekte valg.

Tag skridtet ind i gigantisk sjov konkurrence med vores Fedtmulesko udlejning. Kontakt os i dag for at reservere dine sko og skabe en begivenhed, der vil få deltagerne til at grine, konkurrere og skabe minder for livet.

gigant sko Priser

Pris for 1 par sko 250 kr.

Pris for 4 par sko 800 kr. 

Pris for 8 par sko 1500 kr. inkl. 1 stor bold, 2 mål samt elektrisk pumpe. 

Såfremt I ønsker at leje flere gigant sko kan de lejes for 100 kr. pr. sæt udover

book gigant sko